Loading Laddar...
 

Personbil

Utbildning på personbil

Vårt mål är att du skall få en bra och effektiv utbildning.

Vi skräddarsyr en utbildning för dig efter dina förutsättningar.

För en effektiv utbildning ska du varva teori och praktik. Genom att praktiskt öva det som du lärt dig teoretiskt kan du bl a

- lättare förstå sammanhang och få förklaringar till varför t ex en regel finns.
- lättare lösa de problem som uppstår i trafiken, osv.


Du skall vara 16 år innan du får börja övningsköra. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du börjar tidigt. Kombinera gärna körningen på skolan med mängdträning hemma med din handledare.

Givetvis har vi även intesivkurser för den som vill bli klar på kortare tid. 

Körkortsutbildning Teori 

Teorilektioner hålls löpande varje vecka på trafikskolan. Varje lektion varar 3 x 40 min.

Varje teoriomgång består av 10 lektioner uppdelade på fem tillfällen och ingår i teoriavgiften som du betalar vid inskrivning.

I utbildningen ingår material, körkortsboken med sidomaterial.


I teoridelen ingår även ett antal prov via Internet. Internettesterna når du hemmifrån genom din egen inloggning via vår hemsida. Alla tester du gör på trafikskolan eller hemma sammanställs i din egen sida på elevcentralen. Där har du också möjlighet att arbeta med en utbildningsfas samt förberedelser för dina praktiska körlektioner bestående i filmer och genomgångar. Under samma inloggning har du även tillgång till att boka körtider samt se dina bokade tider. När kontoret är bemannat har du möjlighet att få hjälp.

Kom ihåg att vi finns där för din skull.

Vi kan också tillhandahålla material om du har läs-/skrivsvårigheter. 

Praktik

Som elev hos oss kommer du få en individuell utbildningsplan och kostnadskalkyl. Detta innebär att på din första körlektion kommer du bli intervjuad av din lärare. Bl.a. kommer han/hon fråga efter när du har tänkt att ha ditt körkort i handen, hur mycket du övningskör hemma respektive på trafikskolan och hur du vanligtvis brukar ta till dig information.

När du har kört din tredje körlektion kommer din lärare att informera dig om hur många lektioner till du kommer att behöva fram till uppkörningen. Detta är dock endast en uppskattning, så kostnadskalkylen kommer vi att stämma av med jämna mellanrum, så att du hela tiden vet vad du har kvar i utbildningen. 

Vi ger dig en så bra utbildning som möjligt så att du klarar dessa prov med marginaler och att du blir en säker förare. All inlärning är väldigt individuell, men vi anpassar utbildningen så att den passar just dig. Privata handledare ges möjlighet att åka med under samtliga körlektioner.

Du vet väl att vi alltid, som enda trafikskola i Värnamo, kör lektioner á 60 min, genom att ha 60 minuters körlektioner, jämfört med exemel 40 minuter blir det färre starter och avslut. Eftersom det blir färre starter och avslut upplever vi också att våra elever tidsmässigt kortare når sitt mål.

Kolla våra paketpriser här

E-handel 

STR bil liggande1.jpg