Loading Laddar...
 

Intensivutbildning

Vill du gå en intensivutbildning.

Intresseanmälan

Vi tillhandahåller nu intensivutbildning  för dig som önskar det. Du kan välja mellan två och tre veckor där du studerar hos oss på heltid. Pris för en intensivutbildning anpassas efter just dig och hur mycket du behöver, se vår prislista för att få en uppskattning.

Tänk på att det alltid krävs lite förkunskaper för att klara av att göra sitt körkort på kort tid.

Genomförande

Om du bor i närheten av Värnamo med omnejd så börja vi alltid med att köra en testlektion för att bedöma hur mycket du har i förkunskaper. Efter lektionen går vi igenom tillsammans hur mycket du behöver köra. I detta läget får du också ett pris på din utbildning som är anpassat efter dina förkunskaper.

Har du inte möjlighet att komma på en test så bokar vi efter våra klara paket, naturligtvis gör man alltid ändå en bedömning när vi har börjat att köra, efter bedömningen kan du behöva färre eller fler körlektioner än vad vi har bokat från början. Räkna med att du behöver ca 2-3 veckor till din körutbildning.

När du har bestämt dig så bokar vi hela din utbildning med körlektioner, Riskettan, Risktvåan och slutproven vid trafikverket. Det kommer att vara några veckor innan du kan påbörja din kördel. Den teortiska delen kan du med fördel starta direkt eftersom alla självstudier hos oss är via internet. Böcker ingår naturligtvis i ditt pris, bor du inte i närheten skickar vi naturligtvis böckerna till dig. Det som krävs för att du skall få påbörja är att du har betalt din utbildning.

Viktigt att tänka på när man gör en intensivutbildning (precis som vid traditionell körkortsutbildning) är att förutsättningen för att få avsluta med prov är att man uppnått målen för kursplanen, det händer att vi måste flytta fram proven pga av att någon del inte uppnår målet. I dessa fall kan man välja att komma tillbaka för att avsluta eller avsluta sin utbildning på hemmaplan.

Vi kan naturligtvis hjälpa dig till en räntefri delbetalning via Resurs Bank om du skulle vilja det, prata med Weronica i receptionen så hjälper hon dig.

Boende

Till dig som inte bor i Värnamo kan vi hjälpa till att hitta boende under din vistelse. Värnamo är en liten trevlig stad där det finns en hel del att uppleva. Ring oss för information på 0370-100 40.

Välkommen att höra av dig