Husbil C1 kod 97

utbildning

Utöka behörighet för att köra husbil

C1 – Medeltung lastbil kod 97

Alla husbilar (personbil, klass II) tyngre än 3,5 ton kräver att föraren minst har behörigheten – C1 (medeltung lastbil).

Kod 97 betyder att det inte finns något krav på färdskrivare i fordonet.

Har du tagit B-körkort före den 1 juli 1996 får du köra personbil (klass II) med en totalvikt över 3,5 ton, om behörigheten inte har varit återkallad efter detta datum.

Oavsett behov, vi hjälper dig med en individanpassad och intensiv utbildning.

Utbildningsupplägg

Vårt mål är att på ett effektivt sätt göra det möjligt för dig att uppgradera ditt körkort. Vid vår första kontakt ställer vi lite frågor och lyssnar på dina önskemål, tillsammans kommer vi fram till en individanpassad utbildning för dig. Exempel: Du har vana av att köra husbil och hanterar fordonet väl. Då skickar vi vårt teoretiska C1-paket till dig på posten sedan jobbar du med teori hemma. Skulle du behöva individuell genomgång så bokar vi det tillsammans med dig. Du bokar teoriprovet själv och när det är godkänt och klart kontaktar du oss, då bestämmer vi tid för utbildning och uppkörning. Vi försöker att lägga utbildning och uppkörning så nära varandra som är möjligt. Ring oss så berättar vi mer.

Priser

C1 – Paket (teorimaterial digitalt, körutbildning samt lån av provfordon) Se vår E-handel

Transportstyrelsens och Trafikverkets kostnader tillkommer.

Så här gör vi

  1. Kontakta oss för ett första samtal.
  2. Du köper din utbildning på vår E-handel och får direkt inloggning till vårt digitala program och kan sätta igång att läsa teori. Behöver du hjäp med teorin på vägen finns vi här.
  3. Ansök om körkortstillstånd komplettera med syn och läkarundersökning
  4. Boka och skriv ett godkänt teoriprov
  5. Kontakta oss igen för bokning av utbildning och uppkörning
  6. Utbildning och uppkörning

Vi ser fram emot att möta dig!