Mopedutbildning

utbildning

Mopedutbildning i värnamo

AM-körkort (klass 1)

Körkort ger dig frihet och ett självständigt färdsätt.

För att få körkort ställs det vissa krav på dig. Detta görs för att vi alla ska veta att de som vistas på vägarna ska vara säkerhetsmedvetna och trafikutbildade personer. Utbildningen för körkort AM ska vara sammanlagt minst 12 timmar. Den ska innehålla både teoretiska och praktiska moment som övningskörning i trafik. Du som ska ta ett AM-körkort kan räkna med att du får en gedigen och bra utbildning som du har nytta för all framtid. Denna utbildning har du stor nytta av även när du sen ska ta andra behörigheter.

Hos oss på Finnvedens Trafikskola består utbildningen av 8 timmar teoretisk utbildning samt 4 timmar praktiska moment. Kennet har lång erfarenhet av att utbilda förare på två hjul, framförallt MC sedan 30 år tillbaka.

För att en elev ska få övningsköra med moped klass I måste man ha uppnått en ålder av 14 år och 9 månader samt ha ett giltigt körkortstillstånd. Uppsikt under övningskörningen ska ske av en behörig utbildare. Privat övningskörning är inte tillåten.

Efter avslutad utbildning på trafikskolan ska du göra ditt kunskapsprov på Trafikverket. Vi hjälper dig att boka tid när du är redo. Kunskapsprovet består av 65 frågor och du ska ha 52 rätt för att bli godkänd och därmed få ditt AM-körkort. Tänk på att det även krävs en hel del egna studier innan man är redo för att göra Kunskapsprovet. I mopedpaketet ingår givetvis allt material som du behöver för att få dem kunskaper som krävs för att nå ett godkänt resultat på provet.

Kontakta oss om ni har fler frågor eller om ni vill anmäla er till AM-utbildningen.

 

Pris mopedutbildning

5 800 kr exkl.avgifter till trafikverket
  • Totalt 12 timmars utbildning.
  • 8 timmar teoretisk utbildning.
  • 4 timmar praktiska övningar.
  • Kvalitetsundervisning av erfaren instruktör, Kennet, med 30 års erfarenhet.
  • Komplett läromedel för både teori och praktik.
  • Assistance med bokning av kunskapsprov hos Trafikverket.
  • Förberedelse för kunskapsprov