Hur når du målet

mål

Vi hjälper dig att nå ditt mål!

På frågan hur lång tid tar det att lära sig att köra, är 3 månader et t vanligt svar. Det är riktigt, men det finns en del som du måste fundera kring som du kan påverka om du vill att det ska gå fortare eller ta längre tid.

 • När vill du ha ditt körkort?
 • Vilken nivå av ansträngning är du beredd att satsa?
 • Hur motiverad är du?
 • Hur mycket tid har du för din träning?
 • Vad har du för budget?
 • Har du en handledare som du vill komplettera din träning med?

Oavsett när du vill få ditt körkort, har vi verktygen för att hjälpa dig att nå målet. Du får tillgång till:

 • Utbildningsplan
 • Körkortsboken som e-bok
 • Bokning av dina lektioner
 • Lägga till din egen mängdträning hemma
 • Video, övningar och spel
 • Kostnadsberäkning
 • Uppföljning

Du svarar på frågor om dig själv  och när du vill ha de färdigheter som krävs för att klara ett körkortsprov, samt vilken ansträngningsnivå du tror att du klarar av.

Vi hjälper dig att göra en plan för din utbildning anpassad efter dina behov, förutsättningar och mål. Vi följer din utbildning så att du når upp till dina delmål och slutligen känner dig väl förberedd inför provet. Vi vet att en vanlig anledning till att man inte blir klar med sin utbildning kan vara att man har ställt för höga krav på sig själv och har orealistiska mål. Vi hoppas och tror att med hjälp av våra digitala hjälpmedel skall du få en realistisk plan fram till körkortet då blir både utbildningen och provet lättare och roligare.

Vi kör lektioner på 40 och 60  minuter i trafiken.
Vi försöker i de flesta fall att köra lektioner på 60 min (1,5) då vi ser att man tillgodogör sig undervisningen bäst.

Att köra 2 lektioner dvs 80 min ger inte mer och då sparar vi 20 min av tiden till nästa lektion istället. Detta gör att det blir mindre start och stopp och totalt fler körtillfällen för dig.

Vi når samma mål vid körlektion på 60 min som vid 80 min eftersom man inte orkar att fokusera mer och hålla sig koncentrerad.

Hur går det till

Som elev hos oss kommer du få en individuell utbildningsplan och kostnadskalkyl. Detta innebär att på din första körlektion kommer du bli intervjuad av din lärare. Bl.a. kommer han/hon fråga efter när du har tänkt att ha ditt körkort i handen, hur mycket du övningskör hemma respektive på trafikskolan och hur du vanligtvis brukar ta till dig information.

När du har kört din tredje körlektion kommer din lärare att informera dig om hur många lektioner till du kommer att behöva fram till uppkörningen. Detta är dock endast en uppskattning, så kostnadskalkylen kommer vi att stämma av med jämna mellanrum, så att du hela tiden vet vad du har kvar i utbildningen. 

Vi ger dig en så bra utbildning som möjligt så att du klarar dessa prov med marginaler och att du blir en säker förare. All inlärning är väldigt individuell, men vi anpassar utbildningen så att den passar just dig. Privata handledare ges möjlighet att åka med under samtliga körlektioner.

Kom ihåg!
Pauser är viktiga. Det pågår inlärningsprocesser i hjärnan även när vi inte är upptagna med att plugga. Det går faktiskt att plugga för mycket, man måste lämna hjärnan ifred ibland för att kunskapen ska sätta sig. Därför får man också tänka att det tar tid att lära sig något nytt.

Vi kan också tillhandahålla material om du har läs-/skrivsvårigheter.

Kolla våra paketpriser här >

Valet har aldrig varit enklare. Välj utbildning!